lørdag, juni 04, 2005 

Bring-e-bær!

Helt siden jeg kjøpte en flaske Brämhults bringebærjuice på jobb en høstdag for snart to år siden, har den nydelige smaken sittet brent fast i hukommelsen. Av og til har jeg fått sjansen til å nyte den igjen, men først i Strasbourg har bringebærene virkelig kommet skikkelig til live! Først og fremst gjennom en sjokolade laget av franske Poulain: Mørk og god, slik jeg alltid har likt sjokolade, med herlige biter av bringebær. Denne sjokoladen er for øvrig Jan Walters ubestridte favoritt, og han gjengeldte oppdagelsen med å introdusere meg for bakverket Chausson fylt med bringebær. Jeg starter dessuten dagene med müsli, melk, yoghurt og bringebær(syltetøy). Friske bringebær dukker stadig opp i desserter; spesielt minneverdige var kakene som Asle hadde med til parbeque'n for en ukes tid siden. Selv brukte jeg bringebær sammen med iskrem, hakket sjokolade og mynteblader i desserten til Malins "takk-for-maten"-middag onsdag. Og sist, men ikke minst: I går kjøpte jeg et ubeskrivelig godt stykke Mille-fuille (napoleonskake) med masse bringebær på toppen!

Leve bringebærene!!!

Kommentarer:
Legg inn en kommentar

<< Til forsiden

This page is powered by Blogger. Isn't yours?